Πρόγραμμα των διοργανώσεων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τον Α.Ο.Καβάλας θα αντιμετωπίσει η Ολυμπιάδα, τόσο στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, όσο και στην πρεμιέρα τους πρωταθλήματος. Πραγματοποιήθηκαν επίσης οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα εφήβων, παίδων και κοριτσιών όπου συμμετέχει η ομάδα μας. Πιο συγκεκριμένα:

Το κύπελλο ανδρών ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 24 ομάδων. Στην πρώτη φάση η Ολυμπιάδα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο του Α.Ο. Καβάλας. Δύσκολη κρίνεται η κλήρωση για την ομάδα μας, καθώς σε όποια φάση κι αν καταφέρει να προχωρήσει, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ισχυρές ομάδες εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.

Στο πρωτάθλημα ανδρών η Ολυμπιάδα συμμετέχει στον Β όμιλο, ο οποίος περιλαμβάνει 14 ομάδες. Πέντε από το νομό Έβρου (Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φερών, Φιλία Ορεστιάδας, Έβρος Σουφλίου), τρεις από το νομό Ροδόπης (Αίας Κομοτηνής, Α.Ε.Κομοτηνής, Δημοκρίτειο Κομοτηνής), δύο από το νομό Ξάνθης (Αρίων Ξάνθης, Άθλος Ξάνθης) και τέσσερις από το νομό Καβάλας (Αγία Βαρβάρα Καβάλας, Α.Ο.Καβάλας, Βύρωνας Καβάλας, Α.Ο.Χρυσούπολης). Με μια πρώιμη ματιά φαίνεται αρκετά δύσκολο το πρόγραμμα του πρώτου γύρου, ενώ πιο βατό δείχνει αυτό του δευτέρου.

Το πρόγραμμα του Β ομίλου του πρωταθλήματος ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στο πρωτάθλημα εφήβων η Ολυμπιάδα βρίσκεται στο Δ όμιλο και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Φιλία Ορεστιάδας, ΓΑΣ Κομοτηνή, Αία Κομοτηνής. Την πρώτη αγωνιστική υποδέχεται τον Αία Κομοτηνής.

Το πρόγραμμα του Δ ομίλου του πρωταθλήματος εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στο πρωτάθλημα παίδων η Ολυμπιάδα συμπεριλαμβάνεται στον Δ όμιλο και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Θύελλα Φερών, Φιλία Ορεστιάδας, Σπάρτακο Διδυμότειχου, ΓΑΣ Κομοτηνή, Α.Ε.Κομοτηνής, Αία Κομοτηνής. Για το πρώτο τζάμπολ ταξιδεύει στην Ορεστιάδα.

Το πρόγραμμα του Δ ομίλου του πρωταθλήματος παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στο πρωτάθλημα κοριτσιών η Ολυμπιάδα βρίσκεται Β όμιλο και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει Αία Κομοτηνής, ΓΑΣ Κομοτηνή, Ασπίδα Ξάνθης και Αστέρα Καβάλας. Η Ολυμπιάδα με μόλις δύο αθλήτριες στη σύνθεση της να ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία και όλες τις υπόλοιπες μικρότερες, θα προσπαθήσει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και συλλέξει εμπειρίες.

Το πρόγραμμα του Β ομίλου του πρωταθλήματος κοριτσιών ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Leave a Reply