Ολυμπιάδα-Θύελλα 70-65

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ολυμπιάδα, καθώς επικράτησε της Θύελλας Φερών με 70-65. Η ομάδα μας, παρά τις σημαντικές απουσίες στη γραμμή των ψηλών, είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος, φτάνοντας στη νίκη πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Η ομάδα μας προσπάθησε να οδηγήσει το ματς σε υψηλό ρυθμό και γρήγορες επιθέσεις, καθώς και να πιέσει στην άμυνα. Βρήκε επιθετικές λύσεις κυρίως από την περιφέρεια, όσο και μέσα στη ρακέτα, διατηρώντας μια διαφορά περίπου 7 έως 10 πόντους. Ωστόσο, τα πολλά λάθη και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Μάλιστα, προς το τέλος του παιχνιδιού η Ολυμπιάδα απώλεσε διψήφια διαφορά, η οποία μειώθηκε μέχρι τους 4 πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το τελικό 70-65 χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας, έπειτα από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Δεκάλεπτα: 20-13, 37-30, 54-44, 70-65

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Τρούπος Π.): Γαλατάς, Χαλκιάς, Καραμπατζάκης 4, Γιαβρίδης 26(4), Δρούμπαλης 7(1), Λιαλιάρης, Βλουντάρτσικ 4, Τσιφλίκογλου 8(2), Κελεπεκίδης, Πασσιάς 13(1), Γιαμάς 8

ΘΥΕΛΛΑ (Κεκές Α.): Λιανός 2, Αντωνόπουλος 5, Δαβουδάνης 5(1), Κεσανλής 4, Μόκαλης, Μέτα 13(1), Σονωβίδης 19, Μπερμπέρης 13(1), Μπιριντζής 4

Την επόμενη αγωνιστική η Ολυμπιάδα έχει ρεπό, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι εορταστικές διακοπές των Χριστουγέννων. Είναι μια καλή ευκαιρία για ανασύνταξη, επιστροφή των απουσιαζόντων και προετοιμασία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Leave a Reply